Moms visas:

Scorpion

Scorpion är ett företag från Kina som grundades 2002. Detta företag är helt inriktat på att tillverka hjälmar till motocross och motorcyklar. Det som gör just Scorpion unikt är att de har en enorm fabrik. Här tillverkar de alla delar till sina hjälmar helt själva, något som gör att de kan ha mycket större kontroll över kvaliteten.

Motocross är en riskfylld sport, något som också är en av anledningarna till att den är så spännande. För att minimera riskera så gäller det att du använder dig av bra säkerhetsprodukter och skydd. Med hjälmar från Scorpion får du ett bra skydd vid olyckor och kollisioner. Deras hjälmar har oftast även ett dubbelt ventilationssystem. Detta gör att luften både kan cirkulera och genomströmma hjälmen på ett effektivare sätt jämfört med många andra hjälmar på marknaden.

Välj bland flera snygga färger och modeller hos oss. Vi väljer endast ut hjälmar till vårt sortiment som vi själva tycker håller hög kvalitet. Du kan hitta hjälmar från Scorpion och även från många andra välkända företag. Kom ihåg att när du handlar hos oss så får du fri frakt vid köp över 500 kronor.

Ta din säkerhet seriöst. Att köpa rätt hjälm är viktigt. Läs gärna mer om de olika hjälmarna från Scorpion som vi har i vårt sortiment genom att klicka på infoknappen. Då får du mer detaljerad information om de enskilda produkterna. Vi finns även tillgängliga via chatten om du har några frågor. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta en hjälm som passar just dig och dina krav.

Produkter

Handla

Information

Upp