Moms visas:

6D

Motocross är en sport full med stora hopp, snabba hastigheter och snäva svängar. Detta ställer inte bara höga krav på förarnas reflexer och färdigheter, även kläderna och skyddsutrustning måste vara på topp. Att köra motocross är nämligen riskfyllt.

Det går aldrig att förutspå hur en olycka eller en kollision kommer att se ut. Det är något som företaget 6D har tänkt på. Med sitt revolutionerande ODS-system har de utrustat sina hjälmar med en stötdämpning som reducerar effekten mot huvudet och hjärnan på ett effektivt sätt. Systemet är utvecklat för att kunna stå emot stötar oavsett vart de kommer ifrån.

Om du vill kunna köra motocross på ett säkert och bekvämt sätt så håller hjälmar från företaget 6D högsta kvalitet. Deras hjälmar har både unika egenskaper och ytterst hållbara material. Hos oss hittar du hjälmar som exempelvis är tillverkade med trippelkomposit. Hjälmarna består då av kolfiber, kevlar och glasfiber. På så sätt blir hjälmarna både lätta och extremt hållbara.

Hjälmar från 6D kostar oftast lite mer än många andra hjälmar eftersom du får de bästa möjliga materialen samt unika säkerhetssystem och funktioner. Detta är hjälmar för dig som tar din säkerhet seriöst. Välj bland flera olika modeller och färger här i vårt stora sortiment.

Vill du kunna köpa 6D-hjälmar för ett bättre pris så är det värt att hålla koll på våra kampanjer och erbjudanden. Om du vill hålla dig uppdaterad så tipsar vi om att gå med i vårt nyhetsbrev. På så sätt får du alla erbjudanden direkt till inkorgen.

Produkter

Handla

Information

Upp