Moms visas:

Köp- och leveransvillkor

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 1-5 arbetsdagar (varumärket THOR 3-8 arbetsdagar). Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med DHL & Posten. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till DHLs eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med DHL eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fri frakt på alla ordrar över 500kr annars är fraktkostnaden 79kr om man väljer att handla för mindre än 500kr

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria, oandvända och oöppnade varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Innan du retunerar varorna MÅSTE du maila oss på info@mx-outlet.se och därefter får du adressen vart du ska retunera produkterna.

(Kunden står alltid för returfrakten).

Om produkten är trasig, felaktig, felpackad eller på annat sätt uppfyller kraven för reklamation, får den returneras och ersättningsleverans eller kreditering sker utan kostnad men måste meddelas inom max 14dagar från den dagen ni hämtade ut er beställning. (maila oss på info@mx-outlet.se innan ni retunerar)

Önskar ni en ångerblankett så hittar ni det på denna adress: https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2021-konsumentverket.pdf

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ. Se https://checkout.klarna.com/legal/swe/sv-se/generic.html (Länken öppnas i nytt fönster) för kompletta villkor gällande Klarna Checkout.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

- Kortbetalning / Certitrade
Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.


- Postförskott
 Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.
 

- Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning)

 

Minimiorder

Minimiorder är 100 kr inklusive moms.

 

​Prisgaranti hos MX-Outlet.se

När du handlar hos oss på MX-Outlet.se så ska du känna dig säker på att du alltid får bra och kvalitativa produkter till rätt pris. Därför har vi infört prisgaranti på våra produkter och det innebär att om du hittar samma produkt på en annan hemsida (Sverige) till ett lägre pris så får ni den till samma pris hos oss på MX-Outlet.se förutsatt att den finns i lager hos dom med. Prisgaranti är baserad på konkurrentens ordinarie pris och gäller inte på kampanjer eller rabatterade priser.

 

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Jag söker kvitto, faktura eller garantibevis

När du beställer från MX-outlet.se och väljer att betala med Klarna så är det Klarna (och inte Cromo AB/MX-Outlet.se) som skickar ut fakturan, betalningsbekräftelse eller en orderspecifikation beroende hur du valt att betala. Detta gäller oavsett om du valt att betala med faktura/delbetalning/kort/internetbank.

Dokumentet levereras via e-post, och kan där skrivas ut i pappersform eller sparas ned som PDF-fil om så önskas.

Du kan också själv logga in på Klarna.se för att hämta detta dokument.

Moms på Klarnas fakturor

Klarnas faktura/betalningsbekräftelse/orderspecifikation saknar momsspecifikation. I kombination med MX-Outlet.se orderbekräftelse där momsen redovisas, gäller som kvitto på ditt köp och är fullt godkänt till din bokföring och gäller även som garantibevis.

Frågor om faktura/betalningsbekräftelse/orderspecifikation? Kontakta Klarna.

Om du har frågor eller behöver hjälp med att skaffa fram en kopia på fakturan/betalningsbekräftelsen/orderspecifikation så tar du enkelt kontakt med Klarnas kundservice.

Saknar du orderbekräftelsen? Kontakta oss på MX-Outlet.se.

Om du behöver ha en kopia på orderbekräftelsen, kontakta oss på info@mx-outlet.se

Produkter

Handla

Information

Upp