Moms visas:

LS2

LS2 är ett kinesiskt företag som grundades i början av 1990-talet. Trots sin relativt unga ålder, åtminstone jämfört med många konkurrenter, har hjälmföretaget sakta men säkert blivit ett internationellt varumärke. LS2 är kända för sina prisvärda och hållbara hjälmar. LS2 tillverkar flera olika typer av hjälmar för motorcyklar. Här kan du både köpa enklare och mer stilrena hjälmar av Integraltypen men även väldesignade och bekväma hjälmar med ett retroinspirerat utseende.

Hos oss på MX-Outlet kan du hitta alla möjliga typer av hjälmar, från typerna Integral och JET/Öppen till Öppningsbar, Retro och Offroad. Dessa ger din hjälm olika utseenden men även olika egenskaper. Integral är exempelvis den vanligaste hjälmtypen för motorcyklar, framförallt eftersom den ger det mest kompletta skyddet. Hjälmen har bara en rörlig del – visiret, vilket gör att den blir extra säker vid en eventuell olycka. JET/Öppen är en hjälmtyp som inte har något käkskydd men som istället har ett visir som sträcker sig längre ned än vanligt. Öppningsbar är en hjälmtyp som ser ut som Integral men vars käkskydd går att fälla upp, precis som visiret. Retro är en hjälm vars utseende är inspirerat av de äldre hjälmarna och som fokuserar mer på komfort. Offroad är en motorcykelhjälm som har många likheter med motorcrosshjälmarna. Skillnaden är att du oftast har ett inbyggt visir hos en Offroadhjälm, till skillnad från MX-hjälmen som istället lämnar en plats för skyddsglasögonen.

Oavsett vad det är för typ av hjälm du är ute efter så kan du hitta det här hos oss. Vi har alla möjliga typer av hjälmar, från många av de bästa företagen i världen.

Produkter

Handla

Information

Upp