Moms visas:

AIROH

Airoh är ett italienskt företag som grundades redan i mitten av 1980-talet. De började som leverantörer till andra varumärken men beslöt sig snart för att börja sälja hjälmar själva -97. Ett beslut som förändrade företaget för alltid. Idag är de ett av de ledande företagen när det kommer till hjälmar, något som till stor del beror på deras kunskap, erfarenhet och expertis. Airoh används av både professionella förare och glada amatörer från hela världen.

Hos oss på MX-Outlet kan du hitta fyra olika typer av hjälmar från Airoh. Dessa är Integral, JET/Öppen, Offroad och Öppningsbar. Integral är en hjälmtyp som täcker hela ansiktet. Eftersom det endast går att öppna visiret ger den ett komplett skydd. JET/Öppen har inte samma hakskydd som Integral men har istället ett öppningsbart visir som sträcker sig längre ned. Offroad är utvecklad med motocrossar i åtanke och har även ett solskydd som skyddar dina ögon mot solen och eventuell smuts från banan. Hjälmen har inget visir men du kan istället använda dig av speciella skyddsglasögon för motocross. Öppningsbar innebär att du kan öppna upp hjälmen inklusive käkpartiet hela vägen. Det är som en kombination av Integral och JET/Öppen.

Hitta den hjälm från Airoh som passar just dina behov. Hos oss på MX-Outlet kan du hitta alla möjliga typer av hjälmar från det italienska företaget. Dessa kommer i flera olika modeller och färger samt naturligtvis även i olika prisklasser. Välj hjälm utefter dina behov, kom ihåg att du alltid kan fråga vår kundsupport om du behöver hjälp med att välja en passande hjälm. Vi finns att nå både via mejl men även genom vår chatt här på hemsidan.

Produkter

Handla

Information

Upp