Moms visas:

LEATT

Leatt är ett sydafrikanskt företag som på kort tid har revolutionerat motocrossporten över hela världen. När de lanserade sin första produkt 2006, ett nackskydd, tog Leatt steget ut i rampljuset direkt. Idag är företaget kända för att vara experter inom säkerhetsprodukter för motocross. Leatt tillverkar både nackskydd, kroppsskydd, racingkläder och hjälmar av högsta kvalitet.

Historian bakom företaget är unikt och känslosamt. När läkaren Chris Leatt följde med sin fyra år gamla son till ett enduroevent fick han se en ödesdiger olycka. En pojke fick en allvarlig nackskada, något som påverkade Chris djupt. Han upptäckte att sporten saknade bra nackskydd och bestämde sig då för att utveckla dessa själv för att se till att samma sak aldrig mer hände igen. Detta lade grunden till företaget Leatts vision: att rädda motocrossförarnas liv genom skyddskläder och produkter. Leatts krav på de egna skyddsprodukterna är extremt höga, något som i slutändan gynnar förarna som använder produkterna.

Hos oss på MX-Outlet hittar du flera bra hjälmar från Leatt. Många av hjälmarna har bland annat ett 3D-modellerat skal samt stötdämpande turbiner. Dessa turbiner finns inuti hjälmen och minskar risken för hjärnskakning och dylikt vid en kollision. Leatts hjälmar är utvecklade för att passa perfekt tillsammans med deras andra säkerhetsprodukter. Letar du efter hjälmar som ger dig optimal rörlighet och samtidigt ger dig bästa möjliga skydd så är Leatt något för dig. Kolla igenom vårt utbud och hitta en hjälm som passar dig. Vi har flera modeller och färger för dig att välja mellan.

Produkter

Handla

Information

Upp