Moms visas:

SCHUBERTH

Schuberth är ett tyskt varumärke med en lång historia bakom sig. De har utvecklat och tillverkat hjälmar för alla möjliga ändamål ända sedan 1940-talet, bland annat till brandmän, poliser och byggarbetare. Idag tillverkar de även sporthjälmar, från hjälmar till Formel 1 racing och andra bilsporter till högkvalitativa motorcykelhjälmar. Varumärket är idag känt över hela världen och säljs i mer än 55 olika länder, bland annat här hos oss på MX-Outlet.

Schuberth är kända för hjälmar som är tysta, aerodynamiska och lättviktiga. De tillverkas i den egna fabriken i Tyskland och genomgår rigorösa tester för att se till att de håller för alla eventualiteter. Dessa hjälmar tillverkas oftast med ett speciellt glasfiberskal, så kallat S.T.R.O.N.G. och har en bekväm inredning som går att ta ur och tvätta av. Du hittar även funktionella egenskaper hos dessa hjälmar, som exempelvis ett system som tar bort imma från glaset, samt en färdig plats för ett intercomsystem. Hjälmar från Schuberth har även ofta snabbfästen, dessa gör det enklare att sätta på sig hjälmen utan att för den delen kompromissa med säkerheten.

Vill du prova några av marknadens bästa hjälmar så är Schuberth ett bra val. Välj den storlek på motorcykelhjälmen som passar dig och beställ den redan idag så är du redo inför nästa körning. När det kommer till motorcyklar så gäller det att alltid tänka på säkerheten. Med en funktionell och hållbar hjälm från Schuberth kan du känna dig säker vart du än kör. Köp din motorcykelhjälm här från oss på MX-Outlet, vi bjuder på frakten för köp över 500 kronor.

Produkter

Handla

Information

Upp