Moms visas:

FLY

FLY racing är ett amerikanskt företag som har tillverkat hjälmar och skyddsutrustning till olika motorsporter i många år. Bolaget grundades år 1992 och de har sakta men säkert blivit ett internationellt känt varumärke. FLY är kända för att tillverka hjälmar och andra typer av skydd som håller hög kvalitet utan att produkterna kostar för mycket. Hos oss på MX-Outlet hittar du flera prisvärda motocrosshjälmar från FLY. I sortimentet hittar du MX-hjälmar som passar både till nybörjare och professionella förare.

Att köra motocross är en spännande och samtidigt riskfylld aktivitet. Det är vanligt att både krockar och kollisioner uppstår, något som ställer höga krav på förarnas skydd. För att kunna köra på ett säkert sätt så behöver du använda dig av en bra motocrosshjälm. FLY erbjuder hjälmar som är perfekta för de förare som vill börja bli seriösa med sitt åkande. De erbjuder en svårslagen kombination av hög kvalitet och bra pris.

FLY har tillverkat hjälmar med många bra funktioner och egenskaper. På många av hjälmarna hittar du exempelvis strategiskt placerade ventilationshål. Dessa ser inte bara till att svalka huvudet, de hjälper till att cirkulera luften i hjälmen och ser även till att dina googles inte immar igen. Inredningen är alltid bekväm och på de flesta hjälmarna så går den även att ta ur för att tvättas.

Köp en ny hjälm från FLY här hos oss. Vi har många olika modeller som du kan välja mellan. Om du letar efter riktiga fynd så tipsar vi om att gå med i vårt nyhetsbrev. På så sätt får du erbjudanden och kampanjer direkt till din inkorg.

Produkter

Handla

Information

Upp