Moms visas:

Shoei

Shoei är ett japanskt företag som grundades 1958. Det var Eitiro Kamata själv som utvecklade och använde sina hjälmar när han tävlade. Shoei är ett av de företagen vars hjälmar alltid har förknippats med högsta kvalitet och komfort. Shoei var ett av de första företagen att använda sig av material som kevlar och karbonfiber, något som idag är väldigt vanligt eftersom dessa material har en otrolig hållbarhet.

Vi på MX-outlet.se säljer många olika typer av hjälmar från Shoei. Du kan välja bland hjälmtyperna Integral, Öppningsbar, JET/Öppen och Offroad. Dessa hjälmtyper ger hjälmen olika egenskaper och framförallt utseenden. Integral är en hjälmtyp som är utvecklad med motorcykeln i åtanke. Den har ett käkskydd som inte rubbar sig och ett visir som går att skjuta upp. Öppningsbar ser ut som Integralhjälmen men här går det istället att skjuta upp hela käkskyddet, precis som om det vore ett visir. JET/Öppen är en hjälmtyp som inte har något käkskydd men som istället har ett visir som går hela vägen ner. Offroad, den sista hjälmtypen, är utvecklad för den vill ha ett mer motocrossinfluerat utseende till sin mc-hjälm. Du hittar hjälmar från Shoei som är speciellt utvecklade för att användas med skyddsglasögon också i vårt sortiment.
När du ska välja en hjälm från Shoei så bör du tänka på vilka behov och krav du har. Det är även viktigt att du väljer en hjälm som du tycker om utseendemässigt. Hos oss på MX-Outlet.se har du flera olika hjälmar att välja mellan, du kommer garanterat att hitta något du tycker om.

Produkter

Handla

Information

Upp