Moms visas:

MDS

MDS är ett varumärke som tillhör AGV, det italienska hjälmföretaget. AGV tillverkar några av marknadens bästa hjälmar. MDS håller också hög kvalitet men är istället tillverkad för att vara prisvänligare än de vanliga hjälmarna från AGV.

AGV grundades redan år 1947. Detta företag är ett av de första som tillverkade hjälmar för motorcyklar i Italien. Redan då låg en stor del av företagets fokus på forskning och utveckling av bättre, säkrare och hållbarare hjälmar. Sakta men säkert började AGV särskilja sig från sina konkurrenter genom sina högkvalitativa hjälmar. Företaget var oftast först med att introducera nya hjälmtyper, material och funktioner. AGV har under många år tillverkat de allra bästa motorcykelhjälmarna. Dessa har använts av legendariska förare som exempelvis Valentino Rossi.

AGV insåg snabbt att det finns miljontals förare som också har höga krav på säkerhet och komfort men som inte har samma ekonomiska förutsättningar som toppförarna. Genom varumärket MDS kan AGV sälja högkvalitativa hjälmar för ett bättre pris. Hos oss på MX-Outlet kan du hitta flera mc-hjälmar från MDS. Istället för att fokusera på fart och prestanda så fokuserar MDS istället mer på säkerhet och komfort. Dessa hjälmar fungerar utmärkt för både hobbyförare och vardagsförare.

Köp din MDS hjälm från oss på MX-Outlet redan idag så kan du känna dig säkrare på vägarna direkt. Kom ihåg att du alltid kan ta kontakt med oss om det finns något du undrar. Vi finns att nå både på chatten, via telefon och via mejl. Du kan även kontakta oss genom formuläret på hemsidan.

Produkter

Handla

Information

Upp