Moms visas:

DIESEL

Letar du efter en originell hjälm med unik design så är dessa hjälmar från Diesel något för dig. De vackra hjälmarna är resultatet av ett samarbete mellan modeföretaget Diesel och de mytomspunna italienska hjälmtillverkarna AGV. Hjälmarna håller samma höga kvalitet som AGV är kända för. Vad som skiljer dessa hjälmar från andra hjälmar är att de även har fått ett unikt utseende tack vare Diesels designers. Hjälmarna är tillverkade av glasfiber och inspirationen kommer från bland annat flyg- och helikopterpiloter. Dessa hjälmar har även ett skydd mot imma innanför glaset så att du alltid har klar sikt när du kör din motorcykel.

Hos oss på MX-Outlet kan du bland annat hitta Diesel-hjälmar av hjälmtypen JET/Öppen. Dessa typer av hjälmar har ett runt utseende och är bekväma att bära. De passar perfekt till de mc-förare som vill kunna köra på ett säkert sätt samtidigt som de vill se coola ut. Du kan även byta ut visiret själv på bara några sekunder. Med en Dieselhjälm får du ett tufft utseende direkt.

Köp en väldesignad, säker och bekväm hjälm redan idag. Dessa unika hjälmar är en bra kombination av kreativitet från modevärlden och säkerhet från motorcykelvärlden. Med AGV och Diesel kan du känna dig säker och snygg när du kör. Vi på MX-Outlet bjuder på frakten vid köp över 500 kronor. Ett tips är att även gå med i vårt nyhetsbrev. Där går vi regelbundet ut med erbjudanden och kampanjer. På så sätt kan du köpa dina hjälmar för ett ännu bättre pris.

Produkter

Handla

Information

Upp