Moms visas:

AGV

AGV är ett legendariskt italienskt hjälmföretag. Deras hjälmar har använts av världens mest kända förare inom motorsporten. Bland annat så har mc-föraren Valentino Rossi använt hjälmar från AGV genom hela sin karriär. En annan känd förare som har använt hjälmar från AGV är Formel 1 legendaren Niki Lauda. Än idag används hjälmar från AGV av de bästa förarna inom olika motorsporter. När du väl har provat en av deras hjälmar så är det lätt att förstå varför.

Innan hjälmarna från AGV når vårt sortiment har de genomgått rigorösa tester. AGV utför bland annat hållbarhetstest, vindtunneltest och materialtest för att se till att hjälmarna håller högsta möjliga kvalitet. Hjälmarna har till och med ett identifierande microchip som ser till att företaget kan hålla reda på när hjälmen gjordes. Det märks att AGV är passionerade när det kommer till att tillverka de bästa hjälmarna.

Vi på MX-Outlet erbjuder flera olika typer av hjälmar från AGV. Det innebär att du enkelt kan hitta en som passar just dig och dina behov. Hos oss kan du hitta vanliga robusta mc-hjälmar av hög kvalitet som är perfekta för vardagsföraren. Du kan även hitta extremt hållbara och specialanpassade hjälmar hos oss. Dessa hör till några av de bästa hjälmarna i världen och passar utmärkt för dig som vill ta din mc-körning till nästa nivå.

Om utseende och komfort är lika viktigt för dig som din säkerhet så kan hjälmarna av typen JET/Öppen vara något för dig. Dessa snygga hjälmar har ett klassiskt runt utseende och är bekväma att använda. Hitta en hjälm från AGV som passar just dig här hos oss på MX-Outlet.

Produkter

Handla

Information

Upp